Myynti- ja toimitusehdot

VERKKOKAUPAN ”NORRA HORSE” YLEISET MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa toistaiseksi 12.4.2018 alkaen

  1. Yleistä

Näitä sopimusehtoja sovelletaan kuluttajan Raisioagro Oy:n verkkokaupasta ”Norra horse” tekemiin tilauksiin. Verkkokaupan käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä tilaus- ja toimitusehtoja, tietosuojaselostetta sekä käyttöehtoja.

Raisioagro Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja. Raisioagro Oy:llä on oikeus poistaa käyttäjän tekemä tilaus, jos käyttäjä rikkoo palvelun käyttöehtoja tai toimii lain vastaisesti.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa toisin ole määrätty. Nämä ehdot eivät ole voimassa niiltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

  1. Verkkokaupan ylläpitäjän yhteystiedot

Raisioagro Oy
Käyntiosoite: Raisionkaari 55, 21200 Raisio
Postiosoite: PL 101, 21201 Raisio
Puh.  044 770 6884
agroshop@raisio.com

Verkkokauppa on auki 24 tuntia vuorokaudessa ympäri vuoden. Raisioagro Oy pidättää oikeuden ottaa palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä esimerkiksi sivujen ylläpidon tai laitteiston huollon vuoksi.

  1. Asiakas

Asiakkaan tulee antaa tilausta tehdessään yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen/toimitusosoitteen (ei postilokero-osoite), puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Verkkokauppa ei myy tuotteita jälleenmyytäväksi. Jos olet jälleenmyyjä, ota yhteyttä verkkokaupan ylläpitäjään.

Verkkokauppa vastaa kaikista kertyvistä asiakastiedoista ja niiden asianmukaisesta säilyttämisestä. Lisätietoja tietosuojaselosteesta.

  1. Tuotteet ja hinnat

Hinnat ovat euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron sekä kuljetuksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tilauksen maksettava summa määräytyy tilaushetken hinnan mukaan. Raisioagro Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Raisioagro Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Raisioagro Oy ei takaa, että sivuilla näkyviä tuotteita on saatavilla. Tilatut tuotteet vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Raisioagro Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta.

  1. Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Tilitapahtumassa ja luottokorttilaskussa myyjänä näkyy Raisioagro Oy.

Maksamisen jälkeen Raisioagro Oy toimittaa sähköpostitse tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista. Reklamaatioista vastaa Raisioagro Oy.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Maksuturva Group Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

  1. Toimitus ja toimitusajat

Raisioagro Oy toimittaa verkkokaupasta ostetut tuotteet ainoastaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin (huom. ei kuitenkaan Ahvenanmaalle). Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 3-7 päivää.

Raisioagro Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingosta, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta, on sekä Raisioagro Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Tuotteet toimittaa Raisioagron sopimusautoilija asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen. Asiakas vastaa siitä, että hänen antamansa toimitustiedot ovat oikein. Tarkemmasta toimitusajasta ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestitse tai soittamalla.

  1. Palautusoikeus ja tilauksen peruutus (kuluttaja-asiakkaat)

Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa kauppa tuotteiden tai, mikäli tuotteet on toimitettu useassa erässä, samaan tilaukseen liittyvän viimeisen tavaraerän, vastaanottamisesta 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttaminen edellyttää ilmoitusta Raisioagrolle. Kuluttajan tulee palauttaa peruuttamislomake tai muu yksiselitteinen peruuttamisilmoitus osoitteeseen:

Raisioagro Oy

Postiosoite: PL 101, 21201 Raisio

Puh.  044 770 6884 (ma-pe 9-15) 

Sähköposti: agroshop@raisio.com

Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Tuotteet voi palauttaa alla olevaan osoitteeseen:

Raisioagro Oy /Norra rehujen palautukset

Raisiontie 8

46400 KAIPIAINEN

Puh.  044 770 6884 (ma-pe 9-15) 

Sähköposti: agroshop@raisio.com

Asiakkaan peruuttaessa sopimuksen hänelle palautetaan kaikki suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Asiakas on vastuussa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista.

Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

  1. Reklamaatiot ja väärän taikka virheellisen tuotteen palautus

Asiakkaan tulee viipymättä tilauksen vastaanotettuaan ja viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen kunto ja tilatut tuotteet. Viallisesta tai virheellisestä tuotteesta tulee tehdä reklamaatio asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta:

Asiakaspalvelu: puhelin (+358447706884) klo 9-15 tai sähköposti agroshop@raisio.com

Reklamaation koskiessa kuljetuksessa syntynyttä vahinkoa, tulee reklamaation yhteyteen liittää kuva reklamaation kohteesta.

Raisioagro Oy vastaa väärän taikka virheellisen tuotteen palautuskustannuksista.

Näitä ehtoja hallinnoidaan ja tulkitaan Suomen lain mukaisesti lainvalintasäännöksiä lukuun ottamatta. Kaikki näistä ehdoista tai verkkokaupan käytöstä johtuvat erimielisyydet ratkaistaan suomalaisissa tuomioistuimissa, joiden tuomiovallan käyttäjä hyväksyy näiden käyttöehtojen noudattamiseen sitoutuessaan.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Vaihtoehtoisesti kuluttaja-asiakas voi käyttää valituksen tekemiseen Euroopan komission online dispute resolution -portaalia osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Valituksen yhteydessä tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteemme agroshop@raisio.com