Palautukset

Peruuttamisoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain 6 luvun 14 §:n nojalla oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Huom. peruuttamisoikeus ei koske elintarvikkeita (Kuluttajansuojalaki 6 luku 16.4 §). Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara tai viimeinen tavaraerä on vastaanotettu. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla. Voitte täyttää ja tulostaa peruuttamislomakkeen verkkosivustollamme www.norrahorse.fi tai toimittaa liitteenä olevan peruuttamislomakkeen taikka muun yksiselitteisen ilmoituksen peruuttamisesta käyttäen seuraavia yhteystietoja:

Lantmännen Feed Oy
Postiosoite: PL 90, 20101 Turku
Puh. 02 36103600
shop@lantmannenfeed.fi

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen ilmoittamallenne tilinumerolle. Tuotteet on palautettava Lantmännen Feedille viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Suoritusten palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Peruuttamislomake/Lantmännen Feed Norra horse -verkkokauppa

Täyttäkää ja palauttakaa tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen.

 

Vastaanottaja:

Postitse: Lantmännen Feed Oy / Norra hevosrehut

PL 90

20101 Turku

Sähköpostitse: shop@lantmannenfed.fi

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

 

Tilausnumero:

Tilauspäivä: 

Vastaanottopäivä:

Kuluttajan nimi:

Kuluttajan osoite:

Päiväys

Allekirjoitus (pakollinen vain postitse toimitettavassa lomakkeessa)