Toggle Nav
Sis. ALV
Lataa...

YRITYS

Norra - ruoki hevosesi hyvinvointia

Ravinnolla on suuri merkitys hevosen terveyden tukemisessa ja monien sairauksien ennaltaehkäisemisessä. Norran asiantuntijat ovat kehittäneet Suomalaisen heinän oheen tarkoitetun, laadukkaan rehusarjan, jonka ytimessä ovat hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen.

Norra-tuotesarjassa on suomalaista design-ajattelua. Rehut eivät sisällä mitään turhaa vaan kaiken tarvittavan, ja sen on oltava parasta. Tuotevalikoimasta on helppo rakentaa oikea ruokintaratkaisu jokaiselle hevoselle, onpa tavoitteena esimerkiksi vastustuskyvyn kohentaminen tai lihasten vahvistaminen.

Norra on osa Lantmännen Agroa

Norra-hevosrehut omistaa Lantmännen Agro Oy, jolla on yli 70 vuoden kokemus eläinten ruokinnasta Suomessa. Rehuja valmistetaan Lantmännen Agron tehtaalla Kouvolassa. Lantmännen Agro kuuluu Lantmännen-konserniin.

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 19 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 45 miljardia SEK. Otamme vastuun koko arvoketjusta pellosta pöytään tutkimuksen ja muun toimintamme avulla. www.lantmannen.com