Toggle Nav
Sis. ALV:n
Lataa...

YRITYS

 

Lantmännen Feed on sulautunut Lantmännen Agroon

 

Norra-rehusarjan omistaja Lantmännen Feed Oy sulautui Lantmännen Agro Oy:n 1.9.2020.

 

Rehut valmistetaan tuttuun tapaan Suomessa Kouvolassa.

Mikäli sinulla on kysyttävää nykyisen verkkokaupan tilauksiin liittyen ota yhteyttä tilausten käsittelyyn:

Ari-Pekka Vainio
P. 050 023 5838
ari-pekka.vainio (a) lantmannen.com

 

- - -

 

Ravinnolla on suuri merkitys hevosen terveyden tukemisessa ja monien sairauksien ennaltaehkäisemisessä. Norran asiantuntijat ovat kehittäneet Suomalaisen heinän oheen tarkoitetun, laadukkaan rehusarjan, jonka ytimessä ovat hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen.

Norra-tuotesarjassa on suomalaista design-ajattelua. Rehut eivät sisällä mitään turhaa vaan kaiken tarvittavan, ja sen on oltava parasta. Tuotevalikoimasta on helppo rakentaa oikea ruokintaratkaisu jokaiselle hevoselle, onpa tavoitteena esimerkiksi vastustuskyvyn kohentaminen tai lihasten vahvistaminen.

Norran omistaa Lantmännen Agro Oy, jolla on yli 70 vuoden kokemus eläinten ruokinnasta Suomessa. Rehuja valmistetaan Lantmännen Agron tehtaalla Kouvolassa.

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 19 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 45 miljardia SEK. Otamme vastuun koko arvoketjusta pellosta pöytään tutkimuksen ja muun toimintamme avulla. www.lantmannen.com