Toggle Nav
Sis. ALV:n

Peruuttamisoikeus

Verkkokaupassa Asiakkaan toimesta tehtyihin Tilauksiin sovelletaan kulloinkin voimassa olevan Kuluttajansuojalain säännöksiä. Kuluttaja-asiakkailla on oikeus peruuttaa kauppa tuotteiden ja/tai palveluiden- tai, mikäli tuotteet ja/tai palvelut on toimitettu useassa erässä, samaan tilaukseen liittyvän viimeisen tavara- tai toimituserän, vastaanottamisesta 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttaminen edellyttää ilmoitusta Myyjälle. Kuluttajan tulee palauttaa peruuttamislomake tai muu yksiselitteinen peruuttamisilmoitus osoitteeseen: asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com.

Peruutusoikeutta käytettäessä Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen lähettämisestä. Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen Myyjän ilmoittamaan lähimpään palautuspaikkaan.

Kuluttaja-asiakkaan peruuttaessa sopimuksen hänelle palautetaan kaikki suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Asiakas on vastuussa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Asiakas vastaa tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.