Toggle Nav
Sis. ALV:n

Poni, onko sinusta tullut pullukka?

Tuotenumero
Poni, onko sinusta tullut pullukka?

Poni, onko sinusta tullut pullukka?

Ylipaino ja siitä aiheutuvat muut sairaudet ovat yhä useamman hevosen ongelma. Ylipaino altistaa muun muassa kaviokuumeelle ja muille aineenvaihduntasairauksille ja rasittaa niveliä ja jänteitä. Kuten ihmisilläkin, myös hevosilla lihavuus ja siitä seuraavat oheissairaudet voivat olla seuraava ”kansantauti”.

Poni, onko sinusta tullut pullukka? -kampanja tarjoaa kahdelle hevoselle tai ponille mahdollisuuden toimia esimerkkinä muille laihduttajille Norran asiantuntijoiden avulla. Pullukat saavat käyttöönsä Norra-hevosrehut kolmen kuukauden dieetin ajaksi, asiantuntijan Norra Menu -ruokintalaskurilla laatiman ruokintasuunnitelman, heinäanalyysin ja painomittanauhan. Seuraamme pullukoiden dieettiä, kehittymistä ja mahdollisia takapakkeja koko kevään ajan ja päivitämme kuulumisia Norran Facebook-sivulle sekä tänne Norran blogiin.

Tavoitteenamme on lisätä hevosten omistajien ja hoitajien ruokintatietämystä ja auttaa pullukoita ympäri Suomen laihtumaan. Voit tägätä myös oman pullukkasi somessa #pullukkaponi ja olla mukana kannustamassa pullukoitamme kevään koitoksessa.